Ορμή προς την ανάπτυξη

Σύμβουλοι Επιχειρήσεων Θεσσαλονίκη-Σύμβουλοι ΕΣΠΑ Θεσσαλονίκη

Fotis Grontas & Associates

Προγράμματα ΕΣΠΑ

.

Ειδικά τώρα μετά την πανδημία, το θηριώδες ποσό του Ευρωπαϊκού Ταμείου Ανάπτυξης των 35 δις Ευρώ έχει ξεκινήσει ήδη να διατίθεται στην χώρα μας με την μορφή επιδοτήσεων ΕΣΠΑ σε όλους τους τομείς όπως για την Επανεκκίνηση της Εστίασης ενώ ήδη τρέχει το πρόγραμμα ενίσχυσης των τουριστικών επιχειρήσεων. Μην χάσετε τις πραγματικά πολύ μεγάλες επιχειρηματικές ευκαιρίες που πρόκειται να παρουσιαστούν τους επόμενους μήνες. Μιλούμε για το μεγαλύτερο πρόγραμμα Επιδοτήσεων ΕΣΠΑ που έχει δει ποτέ η χώρα μας σε όλους τους τομείς.

.

Εξωδικαστική Επίλυση Διαφορών

.

Είτε πρόκειται για τραπεζικές, κρατικές ή επιχειρηματικές διαφορές, η Fotis Grontas & Associates με την τεράστια διεθνή & εγχώρια εμπειρία μας-όπως και με τους πρωτοκλασάτους εμπειρότατους συνεργάτες μας εγγυόμαστε πως το αποτέλεσμα θα εξασφαλίσει με το παραπάνω την βιωσιμότητα της επιχείρησή σας και θα επιστρέψει το χαμόγελο στο πρόσωπό σας. 

.

Νεοσύστατες

.

Αποφασίσατε να ξεκινήσετε επιχείρηση; Σας διαβεβαιούμε πως αποτελούμε μακράν την καλύτερη επιλογή: από την νομική μορφή της της επιχείρησης, το λογιστικό της τομέα, την σύνταξη World-Class Business Plans για να απευθυνθείτε με επιτυχία σε τόσο σε Ελληνικό όσο και σε διεθνές Funding, τις συμφωνίες μετόχων, την σύνταξη αψεγάδιαστων συμβολαίων συνεργασίας με τους πελάτες και τους προμηθευτές σας.

.

Networking

.

Ερευνα, επικοινωνίες και τελικές συμφωνίες του Ελληνικού και του διεθνούς δικτύου των προμηθευτών και των πελατών σας με τρόπο και σε επίπεδο που δεν είχατε φανταστεί. Έχουμε ήδη στο ενεργητικό νεοσύστατες επιχειρήσεις που τις καθοδηγήσαμε από το μηδέν σε ετήσιους τζίρους εκατομμυρίων στην εγχώρια και την διεθνή αγορά.

.

Εκδήλωση Ενδιαφέροντος